fbpx

Az arany ékszer vásárlás, mint az egyik legbiztonságosabb befektetés.

Befektetés Ékszerek

2020. március 17.

arany ékszer
arany ékszer

Az arany ékszer vásárlás előnyei

Arany ékszer vásárlásakor alapvetően két dolog motiválja általában a vásárlókat. Az egyik, és egyben a gyakoribb eset amikor a megvásárolt ékszereket elajándékozzuk családtagjainknak, vagy szeretteinknek. A második eset, ez sajnos manapság jóval ritkábban fordul elő,mint az előbbi. Ebben az esetben az ékszert magunknak készítettjük egyedi igényeink szerint, vagy egy kész arany ékszert vásárolunk meg. Természetesen ettől eltérő esetek is előfordulhatnak.

arany ékszer

Bármelyik esettel is állunk szemben egy dolgot mindig elmondhatunk. A vásárlásra elköltött összegért nem csak egy gyönyörű arany ékszert vásároltunk meg, hanem azt is, hogy az ékszer jövőbeni tulajdonosa egy biztonságos befektetést is magáénak tudhat.

A nemesfémből készült ékszereket, és első sorban az arany ékszerekre gondolok, mindig előszeretettel viselik a tulajdonosaik, ünnepnapokon vagy egyedi alkalmakkor de akár a hétköznapokban is.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy a szeretettel viselt és dekoratív arany ékszerek egy bizonyos mértékű biztonsági tényezőt is hordoznak magukban. Ezek a nemesfémből készült darabok mindig könnyen eladhatóak. Megfigyelve a nemesfémek értékének emelkedési trendjeit elmondhatjuk, hogy az arany ékszerek egy biztonságos befektetést is jelentenek az ékszerek tulajdonosok számára.

Az ékszer készítésekor felhasznált drágakövek

A nemesfémből készült ékszerek elkészítésekor előszeretettel használunk különböző díszítési technikákat, és díszítő elemeket. Az elkészített ékszer felületén egy kialakított matt felület, egy vésett motívum, vagy az ékszerbe befoglalt drágakövek megfelelő kombinációja teszi tökéletessé az elkészített darabok rendkívüli megjelenését.

arany ékszer

Az ékszer készítés folyamán felhasznált drágakövek, a felhasznált alapanyagokhoz a nemesfémekhez hasonlóan már önmagukban is jelentős értéket hordoznak.

A drágakövek megvásárlása már magában is egy jó befektetési forma, mind közül érdemes kiemelni a legnagyobb értéket magába hordozó gyémántot. A gyémánt bányászat és a gyémánt kereskedelem napjainkban már külön-külön is egy több milliárd dolláros iparág.

A kibányászott gyémántok kereskedelme rendkívüli tudatossággal történik, amiben a kitermelő vállalatok és a vezető gyémánt kereskedő cégek szoros együttműködésben dolgoznak. Társulásuk legfontosabb célja az, hogy a gyémántok világpiaci árát mesterségesen magas értéktartományon tartsák.

Arany ékszer kollekcióink kialakításakor mi is előszeretettel használtuk díszítő elemként a gyémántot. Ez a drágakő mindig különleges megjelenést kölcsönöz az elkészített arany ékszernek, miközben az értékét jelentősen megnöveli.

A drágakövekkel elkészített ékszerek napjainkba előszeretettel cserélnek gazdát, ezáltal gyorsan hozzá tudunk jutni a megvásárláskor befektetett anyagi javainkhoz.

Arany ékszer vásárlása biztonságosan

Egy arany ékszer kiválasztásának és megvásárlásának, vagy egy egyedi ékszer igényeink szerinti elkészítésének természetesen anyagi vonzata is adódik. Már egy korábbi cikkben említettem, hogy mekkora jelentőséggel bír a megfelelően kiválasztott hivatalos nemesfém kereskedőtől történő vásárlás.

 • Mindig engedéllyel rendelkező hivatalos nemesfém kereskedőtől történjen az ékszer vásárlás.
 • Kizárólag fémjellel ellátott ékszereket vásároljatok.

Napjainkban sajnos az ékszervásárlás egy további kockázati tényezőt is hordoz, csak úgy mint bármely használati cikk beszerzése. A zsúfolt üzletek, az emberekkel megtelt plázák elkerülése mostanában kifejezetten javasolt. Nálunk ilyen kockázat téged nem fenyeget.

 • Webáruházunkban a vásárlás mindig biztonságos.
 • Nincs pláza.
 • Nincs tömeg.
 • Egyeztetett időpontban egy eszkluziv környezetben tudunk fogadni.
 • A megvásárolt ékszert gyorsan kézbesítjük.
 • Egyedi igény szerint személyes átvétel is megoldható.

Egyedi tervezésű arany ékszerek hivatalos ékszer forgalmazótól

Az általunk elkészített arany ékszerek és ékszer kollekciók, minden egyes darab egyedi tervezésű ékszer, melyeket drágakövekkel díszítettünk.

arany ékszer

 • Webáruházunk termék fotóin az általad megvásárolt ékszert láthatod.
 • Egyedi tervezésű, kézműves arany ékszereket forgalmazunk.
 • Minden legyártott darab fémjellel ellátott ékszer.
 • Engedéllyel rendelkező nemesfém forgalmazótól vásárolsz.
 • Engedélyszámunk 53961844.
 • Minden alkalommal valódi értéket vásárolsz.
 • Minden vásárláskor számlát biztosítunk.

 

Az Aranyélet Ékszerüzlet webáruházában a vásárlásod mindig biztonságos. Egyedi tervezésű arany ékszereket vásárolsz, ami mindig valódi értéket jelent.

Ne maradj le az újdonságokról,
iratkozz fel hírlevelünkre!

Ékszer és dísztárgy fotózás

Gyerekkoromban hobby fotósként fényképező géppel a nyakamban szüleimmel együtt jártam a Világot. Pályafutásom során visszatekintve elmondhatom, hogy a fotózás minden területén próbára tettem magam, sikert sikerre halmozva, és kevésbé sikeres időszakot megtapasztalva egyaránt.

A fotózás egy nagyon összetett terület, amelyben az ékszer, a dísztárgy és étel fotózásra fektettem a legnagyobb hangsúlyt karrierem alakulásának folyamán. Az Aranyélet megjelenésénél is ragaszkodtam saját munkáim önálló illusztrálásához, ami azt jelenti, hogy minden egyes megjelenést én örökítettem meg.

Érdekel

Rólam

Yatsevich Anna vagyok, az Aranyélet ékszermárka megálmodója és megalkotója. A küldetésem az, hogy megmutassam azt, hogy az ékszer viselése a hétköznapokban nem luxus. Az Aranyélet, mint ékszermárka ezt maximálisan tükrözi. A kínálatomban megtalálható ékszerek nagy része általam tervezett saját modell. Az ékszereim kézműves ékszerek, melyeket egyedi designnel jellemzően kézi készítési technológiával alkotunk. Készítéseim folyamán az arany feldolgozásakor gazdaságos gyártási technológiákat alkalmazunk, mert a gazdaságos folyamatok jelentősen befolyásolják az elkészített ékszerek árait. Fontosnak tartom, hogy időről időre egyedi ékszerkollekciókkal jelenjek meg, nem pedig tömeggyártott nagykerárut értékesítsek.
Hazai gyártó vagyok, rendelkezem nemesfémből készített ékszerek gyártásához szükséges Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Intézet által kiadott engedéllyel, névjellel és PR számmal.
Az ügyfeleim számára vagy a kínálatomba bármit is készítek, úgy adom ki a kezemből, mint ha magamnak csináltam volna, mert a minőségi ékszergyártás nálam mindig is elsődleges szempont.
Ékszerbecsüs végzetségemnek, és sok éves tapasztalataimnak köszönthetően minden felhasznált drágakövet és gyémántot személyesen én válogatom ki, és én is szerzem be.
Az általam készített ékszerekhez minden esetben jár tanúsítvány, minden ékszer magyar fémjellel rendelkezik.